poglej si

Naše storitve

Naše masaže so odlične za vsakdanje težave – bolečine v ramenih od sedenja, poletno otekanje nog in seveda za globoko sprostitev. 

 

Terapije pa so namenjene bolj zahtevnim stanjem:

Protibolečinske terapije

 • če je bolečina tako močna, da ovira gibanje (npr. zaradi bolečine v rami ne moreš dvigniti roke nad glavo)
 • če je bolečina posledica stare poškodbe in v gibanju prihaja do kompenzacij (npr. 3 leta po operaciji meniskusa so se pojavile vztrajne bolečine za lopatico, ki na videz nimajo nobenega vzroka)
 • ko potrebuješ pomoč pri okrevanju po operaciji ali poškodbi (po primerni zdravniški oskrbi)

 

Limfne terapije:

 • močno zatekanje nog (oteklina je stalna)
 • otekline po operacijah in poškodbah
 • nujne terapije po lepotnih operacijah 
 • mastitis

 

Druge terapije:

 • terapevtska kombinacija masaže in limfne masaže za nosečnice
 • detox

Naše masaže

Protibolečinska masaža

Protibolečinska masaža je naša najpogosteje izvedena masaža. Hkrati je tudi najbolj kompleksna in vedno individualno prilagojena. Tu vsak maser uporabi res celotno širino znanja, da doseže maksimalen učinek na najmanj boleč način. Kadar težava presega naše znanje, ti bomo to iskreno povedali in te napotili npr. na fizioterapijo ali k drugemu strokovnjaku.

Klasična masaža

Klasična masaža je odlična izbira, ko potrebuješ samo malo oddiha. Ob prijetni glasbi te  odnese v tisto globoko meditativno sprostitev “Oh, kot bi spala 5 ur!”. Kako je to mogoče? Klasična masaža pomaga vzpostaviti nadzor nad stresom preko pozitivnega vpliva na hormonsko ravnovesje. Znižajo se nivoji stresnih hormonov, poveča pa se izločanje serotonina in dopamina. Na ta način klasična masaža pomaga, da se sprosti in zbistri tudi um.

Športna masaža

Vsem športnikom je skupno, da svoje mišice vsaj občasno preobremenijo. Sčasoma te male (ali večje) preobremenitve vplivajo na funkcijo – zmanjša se prožnost, moč, treba se je dlje časa ogrevati, začne se pokanje in preskakovanje v sklepih … Če posledice z masažo sproti saniramo, učinkovito preprečimo pojav kroničnih bolečin in zmanjšamo verjetnost za težje poškodbe.

Masaža z vročimi kamni

Masaža z vročimi vulkanskimi kamni je prava masažna poslastica za zimske dni, čeprav ljubitelji prisegajo, da se prileže tudi v vročih mesecih. Masaža s črnimi vročimi kamni prinese globoko meditativno sprostitev, spodbuja pa tudi detox, saj na poseben način spodbuja krvni in limfni obtok.

Ročna limfna drenaža

Ročna limfna drenaža se izvaja preventivno, priporočljivo je enkrat mesečno. S to nežno tehniko spodbudimo naravni proces kroženja limfe, s tem pa izboljšamo prehranjenost celic. Izboljša se videz kože, naravna sposobnost celjenja in poveča se prožnost kože.

Naše terapije

Protibolečinska terapija

Protibolečinska terapija je naša najpogosteje izvedena masaža. Hkrati je tudi najbolj kompleksna in vedno individualno prilagojena. Tu vsak maser uporabi res celotno širino znanja, da doseže maksimalen učinek na najmanj boleč način. Kadar težava presega naše znanje, ti bomo to iskreno povedali in te napotili npr. na fizioterapijo ali k drugemu strokovnjaku.

Limfna terapija

 • močno zatekanje nog 
 • otekline po operacijah in po poškodbah
 • okrevanje po lepotnih operacijah 
 • mastitis

Terapija za nosečnice

Vsaka nosečnost ima svoje izzive, prav tako je posebno vsako obdobje v nosečnosti. Zato se vsakič popolnoma prilagodimo tebi, draga nosečka 🙂